}} WONDERS
About
<$BlogItemTitle$>
<$BlogDateHeaderDate$> <$BlogItemDateTime$>
24.09.2017.

Nedjelja

Nedjelja je dan za odmaranje... Svoj dan sam zapocela lezanjem i gledanjem TV-a, a velike su sanse da ce tako i zavrsiti. Kada napisem ovaj post, vrijeme je za jedan caj i Rafaello, a onda malo spavanja nece naskoditi. S ozbirom da sam imala puno vremena danas, pregledala sam stranicu Zara vise puta, pa cu s vama podijeliti nesto sto je na mojoj listi zelja, i iskreno se nadam da cu kupiti neke od tih stvari uskoro!

1. Na prvoj slici nalazi se Zara kais koji ce zasigurno biti must-have ove jeseni! Sljedeci put kada odem u Zaru, odmah ga kupujem. Moze se kombinovati sa dugim dzemperima, haljinama, suknjama...

2. Na drugoj slici je nesto malo izazovnije. To je body koji je, po meni, pogodniji za vikend, neki party ili slicno. Jako je moderan,a zato sto je providan, ispod njega savjetujem neki crni bralette. Dobro ide uz suknje, sorceve i pantale.

3. Na trecoj slici je dzemper spustenih ramena, casual, ali opet veoma cool zbog golih ramena. Mislim da je pogodan za razne prilike, od izlaska na rucak, do vecernje setnje itd. U njemu mozete izgledati super + bit ce vam jako toplo!

4. Na cetvrtoj slici je torba koja zapravo nije bas u mom stilu, niti nesto sto bi mi odmah zapelo za oci. Ali, sto je vise vidjam sve vise je zelim kupiti. Mislim da bi jako dobro razbila monotoniju obicnog jesenjeg outfit-a.

<$BlogItemBody$>